Klantreview: web en videohosting hetanderenieuws.nl

U kunt ook bij ons terecht voor web- en videohosting. Het Andere Nieuws koos in mei 2023 voor onze diensten. Hier kunt het review lezen dat door één van de medewerkers geschreven is.

Review

Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor de geweldige diensten van het video/webhosting bedrijf Cinedome. Dit bedrijf is van een inmiddels bevriende collega, wiens deskundigheid en klantvriendelijkheid mij keer op keer op een positieve manier doet verbazen. Het bedrijf is snel en efficiënt met hulp bij alle vragen en verzoeken. Zo’n klantenservice is uitzonderlijk en je voelt je als klant dan ook gewaardeerd.

Betrouwbare Hosting Services

Met de website hetanderenieuws.nl zijn we een aantal maanden geleden overgestapt naar Cinedome en ik ben onder de indruk van de betrouwbaarheid van hun webhostingdiensten. De website draait soepel en is vrijwel nooit offline geweest.

Snelheid en Prestaties

Sinds we zijn overgestapt naar Cinedome, zijn de snelheid en de prestaties van de website enorm verbeterd. Door de snellere laadtijden is de gebruikerservaring aanzienlijk verbeterd en bezoekers waarderen dat!

Videohosting op Maat

Wat Cinedome echt onderscheidt is hun op maat gemaakte videohostingdiensten. Als mede beheerder van hetanderenieuws.nl waardeer ik de naadloze integratie met de website en de mogelijkheid om video’s te delen met het publiek.

Concurrerende Prijzen

Het is opvallend dat voor de kwaliteit die Cinedome levert, de prijzen zeer concurrerend zijn. Ik heb natuurlijk ook elders gekeken, maar nergens anders heb ik een betere prijs-kwaliteitsverhouding kunnen vinden.

Cinedome heeft in alle opzichten mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben blij dat we destijds de keuze hebben gemaakt om van de diensten van Cinedome gebruik te gaan maken. Ik zou iedereen die op zoek is naar hoogwaardige webhosting- en videodiensten aanraden om van de diensten van dit bedrijf gebruik te gaan maken.

Dank je wel Christian voor je voortdurende inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid. Je bent echt top in je vak.

Geschreven door de eigenaar van P.R. Webservices.

MEER BLOGS