Cinedome

Klantreview: web en videohosting hetanderenieuws.nl

7 september 2023

Share this post

Sinds 29 maart 2023 worden de website en video’s van Het Andere Nieuws door Cinedome gehost op één van onze dedicated servers. De grote nieuwswebsite geeft bezoekers een alternatieve kijk op de ontwikkelingen in de wereld door middel van artikelen en video’s. Met de groeiende vraag naar eerlijk nieuws is het aantal bezoekers en kijkers op de website van Het Andere Nieuws sinds 2021 explosief gestegen, en daarmee de vraag naar bandbreedte en een stabiele infrastructuur. In dit blog leest u een review van onze diensten door de mede-eigenaar van het platform.

Review

Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor de geweldige diensten van het video/webhosting bedrijf Cinedome. Dit bedrijf is van een inmiddels bevriende collega, wiens deskundigheid en klantvriendelijkheid mij keer op keer op een positieve manier doet verbazen. Het bedrijf is snel en efficiënt met hulp bij alle vragen en verzoeken. Zo’n klantenservice is uitzonderlijk en je voelt je als klant dan ook gewaardeerd.

Betrouwbare Hosting Services

Met de website hetanderenieuws.nl zijn we een aantal maanden geleden overgestapt naar Cinedome en ik ben onder de indruk van de betrouwbaarheid van hun webhostingdiensten. De website draait soepel en is vrijwel nooit offline geweest.

Snelheid en Prestaties

Sinds we zijn overgestapt naar Cinedome, zijn de snelheid en de prestaties van de website enorm verbeterd. Door de snellere laadtijden is de gebruikerservaring aanzienlijk verbeterd en bezoekers waarderen dat!

Videohosting op Maat

Wat Cinedome echt onderscheidt is hun op maat gemaakte videohostingdiensten. Als mede beheerder van hetanderenieuws.nl waardeer ik de naadloze integratie met de website en de mogelijkheid om video’s te delen met het publiek.

Concurrerende Prijzen

Het is opvallend dat voor de kwaliteit die Cinedome levert, de prijzen zeer concurrerend zijn. Ik heb natuurlijk ook elders gekeken, maar nergens anders heb ik een betere prijs-kwaliteitsverhouding kunnen vinden.

Cinedome heeft in alle opzichten mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben blij dat we destijds de keuze hebben gemaakt om van de diensten van Cinedome gebruik te gaan maken. Ik zou iedereen die op zoek is naar hoogwaardige webhosting- en videodiensten aanraden om van de diensten van dit bedrijf gebruik te gaan maken.

Dank je wel Christian voor je voortdurende inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid. Je bent echt top in je vak.

Geschreven door de eigenaar van P.R. Webservices.

MEER BLOGS

Opnames Mijn Getuigenis TV afgerond, nieuwe worden gepland! Getuigt u ook?

Gezocht: Geloofsgetuigenissen voor MijnGetuigenis.tv

Cinedome levert studio-oplossingen aan Kenneth Johannes

MEER VIDEO'S

Mijn Getuigenis TV Intro

Bent u gered? Video-uitnodiging stichting Jezus komt Spoedig

Youtube-short SDG Top 2023

Dronebeelden 2023

Ondertiteling: Derailing your Mind

Ondertiteling NWO: Secret Societies and Biblical Prophecy