Mijn Getuigenis TV serie online, prachtige opnamedagen gehad!

De serie Mijn Getuigenis is nu te bekijken op de website van ons programma en het YouTube kanaal. We hebben ontzettend gezellige, fijne en soms ontroerende opname dagen achter de rug en willen de zeven deelnemers bedanken voor hun inzet! Nu het eerste seizoen is afgerond, is het tijd om ons voor te bereiden op het tweede, met eveneens zeven afleveringen.

Boven: Opname in Sneek

Bij Carmijn in Rotterdam

Onze reis begon in Rotterdam, bij Carmijn thuis. Het was de eerste keer dat Roos betrokken was bij een opname, laat staan een getuigenis afnam. Maar ondanks het kleine beetje zenuwen heeft ze het fantastisch gedaan. Carmijn’s warme persoonlijkheid en geduld heeft hier zeker bij geholpen, dank je wel! De opname was uitdagend om te maken, vanwege een helikopter die bleef overvliegen. Gelukkig is het uiteindelijk geslaagd.

Een dag met een knipoog: Wesley

De vrolijke Wesley is naar Nijverdal afgereisd voor de opname. Wesley is bestuurslid bij Het Christelijk Centrum Nederland en eigenaar van Het Muziek Centrum Nederland.

Met zijn muzikale talenten vonden we het een mooi idee om zijn getuigenis bij de piano op te nemen met een kleurrijke achtergrond. Die paste ook goed bij zijn persoonlijkheid.

In zijn getuigenis vertelt hij hoe, als hardcore-muziek liefhebber, het Opwekkingslied “Stil, mijn ziel wees stil” hem raakte na een gebed van zijn moeder in de kerk. God heeft zijn leven enorm veranderd.

Door naar Nico

Een natte dag in Gorinchem leek roet in onze filmplannen te willen gooien. We wilden graag beelden van Nico op zijn motor te maken. Tussen de spetters door hebben we met de drone en camera op een gimbal vanuit de auto kunnen filmen hoe hij al crossend op zijn motor het evangelie verspreid. Niet alleen op de motor staan christelijke teksten, ook zijn motorhesje heeft een groot kruis op de achterkant.

We hebben genoten van een heerlijke lunch, die zijn lieve vrouw Janet gemaakt heeft. Samen hebben we de Bijbel gelezen en gebeden voor een goed verloop van de opnames.

Nathalie in Wezep

Wat een hartelijk ontvangst! Compleet met een kop koffie en wat lekkers erbij. Hierna begonnen wij met het opzetten en aansluiten van de apparatuur. Iedere zondag is er pannenkoekdag in dit gezin. Deze zondag was dat niet anders. Voordat we de opnames begonnen hebben we genoten van de gezelligheid van het gezin en hebben we van de pannenkoeken van haar man Hans mogen smullen. Natuurlijk hebben we daar nog even snel wat beeldjes van het bakken gemaakt.

Na het eten, Bijbellezen en bidden hebben we een mooi getuigenis met Nathalie opgenomen. Ook zijn we naar het meertje gelopen om daar wat extra beelden op te nemen, ook met de hond.

Josefien

Het was een flink eind rijden op de vroege ochtend, maar dat mocht de pret niet drukken. Aangekomen in Elst, stond de koffie vlot klaar. We hadden een fijn gesprek dat regelmatig de diepte in ging. Omdat het slecht weer zou worden, zijn direct in de ochtend de dronbeelden gemaakt.

Het was een uitdaging om de belichting mooi in te stellen vanwege een prachtig groot raam in de woonkamer. Toen we begonnen met het opnemen scheen de zon prachtig de kamer in. We konden het getuigenis van Josefien in vrijwel 1 keer opnemen, wat best bijzonder is. We zijn Josefien dankbaar voor haar getuigenis!

Erwin getuigt in Nijverdal

Ook Erwin is naar Nijverdal gekomen voor de opnames. We begonnen wat later dan we gewend zijn, maar hebben een prachtig en diepgaand getuigenis op mogen nemen. Erwin is naast zijn baan ook gitarist en heeft het lied “I have decided to follow Jesus” in zijn studio opgenomen voor onder zijn getuigenis. Erwin heeft ook de melodie van “Stil, wees stil mijn ziel” voor het getuigenis van Wesley gespeeld. We hopen meer met hem samen te werken in het tweede seizoen.

Stefan in Sneek

Een dag vol gezelligheid. Eigenlijk twee; vanwege een technisch mankement moest de opname overnieuw. Oeps. Maar we hebben op beide dagen een ontzettend gezellige tijd gehad met de hartelijke Stefan. En enorm gelachen!

We mochten uiteindelijk een prachtig getuigenis opnemen, waar de liefde die Stefan voor anderen heeft duidelijk vanaf straalt.

Ook uw getuigenis?

Wilt u ook getuigen? Dat kan! In januari 2024 beginnen de opnames voor het tweede seizoen.

Wij zijn op zoek naar mensen die ook graag hun persoonlijke verhaal willen vertellen over hoe zij God hebben leren kennen en op welke manier dit hun leven heeft veranderd. We maken deze serie om mensen te bereiken met het Evangelie en christenen een hart onder de riem te steken.

U kunt de afleveringen bekijken op de Mijn Getuigenis TV website. Via deze website kunt u zich ook aanmelden voor het geven van uw getuigenis.

Wij horen graag van u!

MEER BLOGS