WIJ VERTELEN 

UW VERHAAL

Heeft u professioneel camerawerk nodig? Bij Cinedome vindt u de pure passie en gedrevenheid die nodig is om uw productie om te zetten in een onvergetelijk audiovisuele succes. Met prachtige 4K DCI beelden en glashelder geluid brengen wij uw verhaal tot leven.

FILMEN MET U VOOR U

FILMEN MET U VOOR U

Wanneer u voor Cinedome kiest, zijn prachtige beelden en uitstekend geluid slechts onderdeel van het eindresultaat. We denken graag met u mee over de creatieve benadering van uw project en hoe we dit samen praktisch invullen. Onze aanpak is volledig afgestemd op uw project en wij zetten onze jarenlange ervaring als televisiemakers graag in om een prachtige productie neer te zetten.

Voorafgaand aan het filmen horen we graag uitgebreid over uw doelgroep, de verhaallijn en het resultaat dat u voor ogen heeft. Natuurlijk is het ook belangrijk praktische zaken te bespreken, zoals de locatie, het opname- en uitzendschema. Ook kijken we naar wat nodig is op de filmlocatie aan apparatuur, zoals bijvoorbeeld belichting en geluid.

ONZE 

CAMERA

Onze Sony PXW-FX9 Full-Frame Cinema Camera stelt ons in staat haarscherpe beelden met zachte hooglichten te maken. De camera heeft een Dual Base ISO, waardoor we zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden prachtig materiaal kunnen vastleggen.

De camera is voorzien van het Cinetone kleurprofiel biedt een filmische uitstraling met rijke kleuren. 

 

DRONE 

BEELDEN

Laat uw kijkers genieten van prachtige beelden vanuit de lucht!

Of het nu voor een bruiloft, internetvideo, nieuws, televisie-uitzending of filmproductie is, onze ervaren dronepiloot legt prachtige luchtperspectieven vast in 5,4K of 4K UHD met onze DJI Air 2s videodrone!