Live & Opname

Laat uw programma, samenkomst, kerkdienst of conferentie live streamen op bijvoorbeeld een publiek platform zoals YouTube, Facebook of op uw afgeschermde server.

6K Studiocamera's

Cinedome beschikt over vijf Blackmagic Studio Camera’s met een 6K sensor. De camera’s zijn ontworpen voor live productie en hebben het dynamisch bereik en de kleurwetenschap van digitale filmcamera’s. Hierdoor kunnen de camera’s ook in extreem moeilijke lichtomstandigheden cinematografisch ogende beelden produceren.

De camera’s zijn uitgerust met een zogeheten tally, waardoor u weet welke camera on air is. De camera’s zijn tevens in staat 6K Raw op te nemen met externe SSD schijven.

Cine-Servo Lenzen

Onze hoogwaardige Cine-Servo lenzen, namelijk de Canon CN-E 18-80mm & 70 -200, leggen uw productie haarscherp vast. 

De lenzen zijn speciaal voor videoproductie ontwikkeld, met een minimum aan focus breathing en een rond, vloeiend bokeh-effect.

Statief, Focus & Zoom

Met onze Cartoni Focus 8 statieven kunt u rekenen op vloeiende beelden. De statieven zijn voorzien van 2 panhandels, waar de focus en zoom handgrepen aan bevestigd zitten. 

Hiermee stelt de cameraman de lenzen scherp, en verzorgt perfecte kadering.

Talkback

Communicatie is cruciaal. Iedere camera is uitgerust met een headset, verbonden met de regie.

Dit betekent dat de regisseur kan spreken met de cameramensen om de shotselectie te begeleiden, zodat ieder beeld voldoet aan uw verwachting

Crane Camera

Onze Proaim 10′ Wave-2 jib voorziet uw productie van spoepele, filmische beelden. De telescopische arm heeft een aanpasbare lengte van 1.8 tot 3 meter. Aan de arm zit een gemotoriseerde, 3-assige kop voor pan, tilt en roll bewegingen.

Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Het statief kan worden gemonteerd op een spreader, wieltjes of een aanpasbare rails tot 3,6 meter.

 

ATEM Television Studio 4K8

Alle beelden en het geluid komen samen in de professionele 4K live productieswitcher. Het paneel bevat een volledige televisiestudio met functies zoals hardware streaming, opnemen, een audio mixer en talkback.

8 12G-SDI Ingangen

De 8 SDI ingangen zijn meer dan genoeg om andere bronnen naast de vijf camera’s binnen te brengen, zoals een externe gast of uw presentatie. Met onze converters sluit u gemakkelijk uw laptop aan via HDMI.

Elke SDI-ingang heeft een eigen standaardconverter, dus elke 720 HD, 1080 HD of 2160 Ultra HD invoerbron wordt geconverteerd naar de standaard van de switcher.

3 Geschakelde Uitgangen

Heeft u tijdens een conferentie of concert een beamer of LED-scherm? Maak dan gebruik van één of twee apart geschakelde uitgangen. Met deze uitgangen kunt u een ander beeld laten zien dan in de uitzending zichtbaar is. Zo ziet het publiek in de zaal bijvoorbeeld de presentatie en in de uitzending de spreker.

Eén van de aux-uitgangen bevat ook een teller op het scherm voor presentatiemonitoring. 

Digitale Video Effecten

Grafische elementen zoals titels en animaties  worden in realtime verwerkt. Ook kunt u bijvoorbeeld twee of meer schermen samenvoegen, zoals uw spreker, presentatie en achtergrond, of uw externe gast met uw presentator. 

De productiemixer bevat 4 Chroma Keyers die gebruikt kunnen worden voor groene of blauwe schermen, maar ook voor animaties of titels met een groene of blauwe achtergrond. 

Fairlight-audiomixer

De audiomixer beschikt over voldoende kanalen voor alle SDI-ingangen, evenals extra kanalen voor de XLR, RCA en MADI-ingangen. Via deze ingangen kunnen we het geluid van externe bronnen zoals uw laptop, zaalmix of losstaande mix toevoegen aan de uitzending. 

Elk invoerkanaal is voorzien van 6-bands parametrische EQ, compressor, limiter, expander en ruisonderdrukking.

Presenteer als een Pro

Met onze ProPresenter 7 licentie toont u naadloos songteksten, dia’s en andere media in uw uitzending en op verschillende schermen in de zaal. Via de software zijn verschillende combinaties van inhoud voor ieder scherm en de uitzending mogelijk, inclusief een aparte weergave voor het podium. 

Voor toepasselijke graphics hebben wij een ProContent licentie.

Voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden, bezoek de ProPresenter website van RenewedVision.