Nabewerking

Cinedome maakt krachtige video’s die impact maken en mensen in beweging zetten. Wij leveren maatwerk voor ieder project. U kunt op het gebied van nabewerking bij ons terecht voor videomontage, audionabewerking, kleurcorrecties en ondertiteling. Wij helpen u graag uw verhaal, beleving, product of dienst te delen. 

Videomontage

Wij maken video’s met gevoel en oog voor detail. Door emotie in uw productie te brengen, komt uw boodschap op een duidelijke en krachtige wijze over op uw publiek. 

Graphics

Cinedome maakt sprekende titels en diverse grafische elementen voor uw video’s. Uiteraard is het mogelijk uw bestaande huisstijl te intergreren in uw video’s.

Kleurcorrecties

De kleuren in uw productie weerspiegelen uw boodschap. Graag helpen wij u met het raken van de juiste snaar bij uw publiek doormiddel van kleurcorrecties, ook wel color grading genoemd.

Ondertiteling

Ook voor ondertiteling vanuit het Engels naar het Nederlands kunt u bij Cinedome terecht. Bij het vertalen letten wij op uw doelgroep en zorgen dat uw video ook de culturele vertaalslag maakt.